Montage, service, onderhoud

Montage, service, onderhoud

VlaggenEnMasten.nl kan u de plaatsing, montage, onderhoud en service van de (huur)vlaggenmasten en frames uit handen nemen. Onze technische dienst werkt deskundig en plaatst zowel op begane grond, aan gevels en op daken.

Binnen enkele dagen kan uw vlaggenmast, of frame staan en is uw boodschap duidelijk zichtbaar!

Montage

Montage

Bij plaatsing van masten en frames zal in de meeste gevallen beton worden gebruikt. Behalve zachte ondergrond (grond, plantsoen, aarde, etc.) kan ook worden geplaatst op asvalt en betonplaten. Hierbij zal dan gebruik worden gemaakt van montage met (chemische) ankers. Er is geen ondergrond waar montage niet mogelijk is!

Product Opmerking    
Montage (1000002926) Montage   Voeg toe aan offerte

Service, onderhoud

Service, onderhoud

Vlaggenenmasten.nl heeft voor veel bedrijven het onderhoud in beheer. Onderhoud en service heeft voor vlaggenmasten en frames een preventief karakter.

Product Opmerking    
Service, onderhoud (1000002927) Service, Onderhoud   Voeg toe aan offerte

Servicecontract

Servicecontract

Voor winkelketens en bedrijven hebben we servicecontracten. Hierbij verzorgen wij onderhoudsrondes op vooraf afgesproken data. De vlaggenmasten op de locaties nagekeken en indien nodig gerepareerd. Ook worden vlaggen verwisseld. De oude vlaggen worden dan gewassen en gerepareerd. Bij een volgende ronde kunnen de vlaggen vervolgens opnieuw worden gebruikt. Dit kunnen wij ook combineren met onderhoud en reiniging van uw vlaggenmast en bijvoorbeeld om de 3 a 6 maanden een nieuwe banier, of vlag in uw mast! Een all-in contract kan worden overeengekomen voor 1, 3 en 5 jaar. Informeer naar de mogelijkheden om dit concept toe te passen op uw vlaggen en masten.

Product Opmerking    
Servicecontract (1000002928) Servicecontract   Voeg toe aan offerte

APK voor je vlaggenmast(en)

APK voor je vlaggenmast(en)

Product    
APK voor je vlaggenmast(en) Nu slechts € 85,00 Direct bestellen

VlaggenEnMasten.nl maakt gebruik van cookies om u optimaal van dienst te kunnen zijn. verberg melding